DIY SPA & Netflix

DIY SPA & Netflix

Nytt år – över en natt har allt gått från julkoma till spinningspass.

För mig är de första dagarna i januari mer som yoga än spinning. Efter att löften är satta, börjar gå upp lite tidigare på morgonen, plockar upp träningen igen och svarar på mailen mellan Netflix avsnitten.

Jag brukar även ge mig själv en hemmaspa dag – en bra peeling, en mask och sen en lång bastu för att svettas ut all julskinka. Eftersom jag ogärna lämnar huset så brukar jag kolla vad jag har i köket och mixa ihop mina egna produkter.

Det mesta man har i köket kan användas för ett hemma spa – salt, socker, kaffesump ger en bra bas till en peeling. Honung, avokado och ägg funkar både till hud och hår. Du kan till och med använda grönsaksavkok som en naturlig toner.

Så är du som jag, peppad på att göra en kropps-renovering men inte är riktigt redo att lämna Netflix soffan; öppna köksskåpen och se vad du har. Jag lovar att du har ett helt yasuragi- spa.

Vill du ha fler tips om hur du kan skapa ihop dina egna hemma spa produkter skriv upp dig på mitt veckobrev så får du tips direkt i mailen.