Köpvillkor

Bästa kund,

Här nedan hittar du våra köpevillkor av våra hudvårdsprodukter, returhantering och annan användbar information.

Allmänt

Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd att beställa hos oss.

Priser

Alla våra priser är i svenska krono inkluderar moms och standard frakt. Om ni föredrar att skicka varorna rekommenderat tillkommer en avgift.

Betalningsvillkor

Betalning sker vid beställningstillfället med kort via vår hemsida. När du ger dina betalningsuppgifter till oss garanterar du att dessa är korrekta och att du är den person du uppger dig vara. Du kommer att få ett kvitto via e-post. Om någon av produkterna du beställt är slutsålda kommer vi kontakta dig och erbjuda alternativ eller en återbetalning.

Ingredienser

Vid köp via vår hemsida accepterar du att vissa naturliga ingredienser, såsom eteriska oljor kan orsaka allergiska reaktioner och att NINNI Ltd inte kan hållas till svars i sådana fall. Om du har känslig hy rekommenderar vi dig att testa produkten på ett litet hud område för att utesluta allergiska reaktioner.

Vi använder naturliga ingredienser och dessa varierar från skörd till skörd vilket kan resultera i små variationer mellan produkterna. Detta påverkar inte produkterna som helhet. Vi rekommenderar även att produkterna placeras i ett mörkt och svalt utrymme.

Returer

När du mottar din leverans från oss ber vi dig att undersöka produkten och omedelbart kontakta oss ifall något är fel, skadat eller saknas. Om du inte gör detta direkt vid mottagandet är vi inte skyldiga godta en felaktig, skadad eller inkomplett leverans vid ett senare tillfälle.

Om du ångrar ditt köp måste du kontakta oss inom 30 dagar efter beställning and ange orsak. Endast produkter som är oöppnade, oanvända original produkter kommer att godtas. All frakt kommer att vara ditt (kundens ansvar). Endast när vi har återfått, inspekterat och godkänt produkten kommer vi att göra en återbetalning till dig.

Sedan den 1 Januari 2016 så ska alla e-handlare enligt lag tillhandahålla en länk till EU-kommissionens online plattform. För mer info besök http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Copy Right

Hemsidan www.ninnicby.se ägs av NINNI Ltd. NINNI Ltd äger eller leasar allt innehåll på hemsidan, inklusive bilder, logos etc. All användning av innehållet är förbjudet utan tillstånd. NINNI Ltd är inte ansvarig för innehåll i websidor länkade till ninncby.se. Vi är inte ansvariga för någon operativt stopp, skada eller förlust (inklusive datorer, system, databaser etc) som kan uppstår genom användning av denna hemsida eller sidor länkade till denna sida.

Personuppgifter

Vi har nyligen uppdaterat sättet vi hanterar den information vi har om dig i enlighet med EU:s nya regelverk – GDP som träder i kraft den 25 Maj 2018.

Vi använder personuppgifter endast för att fullfölja beställningar, hålla dig uppdaterad på din beställning och våra nyhetsbrev. Du kan tacka nej till vårt nyhetsbrev eller be oss radera din information närsomhelst. Vi delar endast din information med våra distributionspartners och varulager, endast så att de kan fullfölja och skeppa din beställning. Vi delar aldrig din data med andra för marknadsföringssyfte.

Vi använder även cookies för att göra din upplevelse på vår hemsida så bra som möjligt. Har du frågor om hur vi hanterar din data, så kontakta oss på info@ninni.co.uk – vi hjälper dig gärna.